IINA KERVINEN

Valmentaja

Kova mimmi -treeniohjelmat ovat täällä! Junnaako kehitykseksi paikoillaan tai haluaisitko löytää uutta motivaatiota treenaamiseen? Haluaisitko olla vahvempi, timmimpi ja lihaksikkaampi? Lähde mukaan tekemään itsestäsi astetta kovempi mimmi

OHJELMAT SISÄLTÄVÄT:

-3- ja 4-jakoiset treeniohjelmat, joista voit valita itsellesi sopivimman.

-Liikevideot jokaisesta liikkeestä.

-Ravinto-ohjaus tiedoston, jonka avulla pääset itse harjoittelemaan terveyttä ja treenejä tukevaa ravitsemusta. 

-Ladattavan treenipäiväkirjan.

-Minun tuen nettisivujen chatin kautta. Minut tavoittaa helposti ja olen mielelläni apunasi sinua askarruttavissa asioissa.

Ohjelmien avulla pääset motivoitumaan ja haastamaan itseäsi. Voit treenata progressiivisesti kolme tai neljä kertaa viikkoon toiveidesi mukaan. Jos haluat treenata 2x/viikossa, voit laittaa minulle viestiä, niin autan sinua muokkaamaan ohjelmaa sinulle sopivaksi. Tärkeintä on, että treenimäärä sopii hyvin sinun arkeesi.  

Ohjelmat on luotu siten, että voit treenata noin neljä kuukautta (4x4viikkoa) progressiivisesti ohjelmasta seuraavaan. Aloita ohjelmasta yksi ja etene järjestyksessä seuraavaan. Parhaat tulokset saat, kun käyt läpi kaikki ohjelmat 1-4, mutta voit ostaa myös yhden ohjelman kerrallaan. 

Tervetuloa messiin innostumaan ja kehittymään. 

Hinta: 35€/ohjelma tai kaikki ohjelmat kerralla 120€. 

Hinnat sisältävät ALV.

Kun olet ostanut treeniohjelman, saat käyttöoikeuden  treeniohjelma-sivulle, missä kaikki materiaalit ovat. Ostaminen vaatii käyttäjätilin luomisen.

Osta treeniohjelmia