IINA KERVINEN

Valmentaja

Tietoa minusta

Lähetä viesti

Tavataan somessa

Olen kamppaillut ulkonäköpaineiden, pikadieettien ja vääristyneen ruokasuhteen kanssa, kunnes löysin tasapainon ja rauhan. Minulle valmentajana onkin tärkeää, että hommat hoidetaan aina terveys ja hyvinvointi edellä. Minulta et siis löydä pikareittiä onneen (tai painonpudotukseen) vaan kestävämpiä loppuelämän ratkaisuja. Minun valmennuksessani löydät liikkumisen ilon ja kehityt, oppien samalla uutta. Oli tavoitteenasi lihasmassan kasvatus, kehonmuokkaus, suorityskykysi parantaminen, liikunnan ilon löytäminen tai suurempi elämäntapamuutos, olen täällä sinua varten. Valmentajana uskon yksilöllisyyteen, joten jokainen etä- tai lähivalmennettava on minulle oma tapauksensa, ja annan kaiken ammattitaitoni, jotta voin tukea sinua tavoitteissasi ja kehityksessäsi. 

Liikunta, erityisesti kuntosalilla käyminen, on ollut henkireikäni jo usean vuoden ajan. Olen treenannut koko ikäni, kunnes varhaisaikuisuudessa löysin tieni ryhmäliikunnan ja kuntosalin pariin. Olen treenannut tavoitteellisesti useiden vuosien ajan, erityisesti voimanosto on ollut lähellä sydäntäni.  Olen Personal trainer ja tällä hetkellä käyn NHA:n Sports nutrition specialist -koulutusta. Tämän lisäksi opiskelen aiheeseen liittyen ja hieman sen vierestäkin vapaa-ajallani. 

Valmentajana olen helposti lähestyttävä, lämmin ja motivoiva. Sinun tavoitteesi on minun tehtäväni, joten jokainen valmennus rakennetaan täysin valmennettavan toiveiden ja tavoitteiden mukaan. Äiti-ihmisenä ymmärrän, että elämää tapahtuu, joten minulle on tärkeää, että valmennuksessa otetaan huomioon aina kokonaiskuva ja muuttuva elämäntilanne. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu muutakin kuin treenaaminen ja terveellinen ruokavalio.

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni! Jos sinulla heräsi kysyttävää, ota yhteyttä minuun.