IINA KERVINEN

Valmentaja

Tervetuloa mun blogin pariin!

Ja tervetuloa mun upouusille verkkosivuille. Oon super innoissani, että vihdoin ja viimein pääsin nämä julkaisemaan teidänkin nähtäville. 

Mun blogi tulee keskittymään hyvinvointiin, treeneihin ja arkisiin ruokailuvinkkeihin. Toki myös erilaisia toiveita voi heittää mulle nettisivujen chatin kautta tai vaikkapa Instagramissa. Linkki löytyy helposti postauksen lopusta. 

Mulle valmentajana on tärkeintä, että pystyn tarjoamaan asiakkaiden toiveita ja tavoitteita tukevia palveluita, mutta sitäkin tärkeämpää mulle on se, että hommat tehdään terveys edellä. Tältä sivulta et tule siis löytämään pikadieettejä, enkä valmentajana tule koskaan tuottamaan ravinto-ohjelmia massatuotantona. Verkkovalmennuksissani siis keskitytään tasokkaaseen ja kehittävään treenaamiseen. Kova mimmi -treeniohjelmat sisältävät kuitenkin ravinto-ohjausta, sillä loin treeniohjelmien ostajille tiedoston, jonka avulla treeniä ja terveyttä tukevaan ravitsemukseen voi tutustua itse. Ravinto-ohjauksessa kerron myös esimerkiksi nälkäsignaaleista ja kuinka niitä voi opetella kuuntelemaan. Yksilölliset ravinto-ohjelmat ovatkin homma erikseen, ja niitä erittäin mielelläni asiakkailleni teen tarpeiden, toiveiden ja tavoitteiden pohjalta.

Toivon, että pystyn tämän blogin avulla antamaan teille vinkkejä terveyttä ja treenejä tukevaan ravitsemukseen, joita voitte itse opetella ottamaan käyttöön omassa arjessanne. Terveellinen syöminen ei nimittäin ole rakettitiedettä, ja musta tuntuukin, että siitä on tehty tänä päivänä mutkikkaampaa kuin mitä se todellisuudessa onkaan. 

Elämässä tapahtuu paljon muutakin kuin treeniä, lepoa ja terveellistä ruokaa. Eat, sleep, train, repeat ei siis kuulu meikäläisen lemppari fraaseihin, sillä murto-osa meistä voi treenata ja elää kuin ammattilaisurheilija. Eikä meidän onneksi tarviikkaan. 

Treeneissä, ravitsemuksessa ja elämässä yleensäkin pitää pystyä nauttimaan. Homman pitää olla mielekästä eikä liian kuormittavaa, jotta siitä voidaan tehdä itselle se elämäntapa. Ja toki onhan se mukava, kun vielä saa kehitystäkin aikaiseksi. 

Tässäpä tällainen pintaraapaisu tällä erää, ensi kerralla uusien aiheiden pariin. 🙂 

terkuin Iina